4 de juny del 2013

< 10ena Etapa > ... GOA, PALOLEM BEACH ...

* Del 22 d'Abril al 01 de Maig

Dues hores d'espera a l'estacio de Gokarna em porten finalment a agafar el tren que em porta a Canacona. Que si me'n decuido se'm passa l'estacio....jajajaja!!!!
De platge a platge. Per mi son com unes mini-vacances dins del viatge, i es que tal i com he dit en mes d'una ocasio, fugir de la vida india a vegades es necessari.

Baixant del tren em trobo a un amable angles aficant a Portugal que s'ofereix a compartir rickshaw i a ensenyar-me algun lloc per dormir a preus mes que raonables. I es que a Palom, igual que a Gokarna, ja es final de temporada.

Intal.lada al primer lloc. I es que 9 dies donen per molt, donen tan com per dormir a tres llocs diferents. Un d'ells es un lloc privilegiat, amb una gent que m'acullen com una familia. Nomes puc dir, Thank you so much Papillon. Fins i tot tenia guarda espatlles, Moonie!!!! Thanks!!!

No us atabalare gaire explicant cada dia. No cal. En resum: passejades platge amunt i avall, converses interessants amb gent interessant, bon menjar, cerveses, daus, riures i mes riures i relax.

El mes curios de tot durant aquests dies es veure com tothom desmonta i com cada restaurant i hotel tanca. A mitjans de maig sera una platge deserta, a principis de setembre, Mans a la Obra per tornar-la a construir. Es impressionant veritat?

Nice Palolem. Shanti, Shanti com diu la gent de per aqui.

Algunes imatges nomes per vosaltres.


















1 comentari:

  1. Preciosa... per fi un moment per llegir el teu blog. El trobava a faltar...permete'm el luxe per renyar-te: Vas molt desfassada en el temps! jejejejejeje... es broma... pero espero impacient les fotos del desert.

    T'estimo, moltíssim!!

    ResponElimina